Éves közgyűlés

Február 23-án délután tartotta egyesületünk rendes, éves Közgyűlését, ahol elnökünk beszámolt a 2023. év szerteágazó tevékenységéről, a városunk érdekében végzett számtalan feladat teljesüléséről, programjaink megvalósulásáról. Felügyelő Bizottságunk elnöke összefoglalójában az előző év pénzügyi gazdálkodásáról adott tájékoztatást. Titkárunk a tagság figyelmébe ajánlotta a 2024. évre vállalt, igen sokrétű Munkatervünk részleteit, könyvelőnk az ez évi tervezett gazdálkodásunk sarokszámait ismertette, alelnökünk pedig az előttünk álló munkálatok gyakorlati részére világított rá.

Hozzászólások következtek, majd az elnöki válasz után a napirendi pontok elfogadására került sor. Megállapításra került, hogy ismét, igen tevékeny évet zártunk, számtalan sikeres programot szerveztünk és a 2023-ban elvégzett munka által jelentősen hozzájárultunk szeretett városunk értékeinek megőrzéséhez, jobbá tételéhez és újabbakkal is gazdagítottuk azt.

Ezután az “Ahogy tagjaink látják…” fotókiállítás sorozatunk X. évfolyamának első kiállítására került sor. Dr. Varga Zoltánné tagtársunk “Az én színházam: Amerikából jöttem” címmel állította ki az utazása során szerzett élményei egy-egy különösen meghatározó pillanatát megörökítő fotóit és mesélt a képek történetéről.

Az est jó hangulatú baráti beszélgetéssel zárult, miközben elfogyasztottuk a tagtársaink által készített szendvicseket és süteményeket.

Köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt évben bármilyen módon segítették egyesületünk tevékenységét, Kisújszállás Város Önkormányzatának és a NEAO-KP-1-2023/6-000005 pályázati támogatásnak pedig az anyagi hozzájárulást!