Kerékpártúra Csorbára

Lelkes és igen kitartó társaság vágott neki a csorbai elemi népiskola egykori helyére szervezett biciklitúrának szeptember 20-án, délután.

A több, mint 15 km-es út során, végig a Kisvasút útján, jó hangulatban, beszélgetéssel, nézelődéssel telt az idő tekerés közben (oda s majd vissza is), a szép, napsütéses időben.

Az emlékhelyhez érve – melyet egyesületünk 2016-ban készített -, az emlékidézésé lett a főszerep, előkerültek a régi fényképek is, hiszen Oroviczné Ari Irénke és Csízi Pál Csorbán élt és az iskola tanulója volt, Újfalvi Béla édesanyja pedig egy ideig ott tanított. A hosszú út után, az év utolsó biciklitúrájáról fáradtan, de élményekkel telve érkezett haza a csapat a Piculásba, ahol késő estébe nyúló baráti szalonnasütéssel koronázták meg az örömteli délutánt.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett, vagy bármivel hozzájárult a különleges városi séták, biciklis túrák sikeréhez és külön köszönet illeti Feketéné Piroska tagtársunkat, aki ötletgazdaként – segítőivel – összefogta az események szervezését.

Már körvonalazódnak a jövő évi helyszínek, alkalmak, reméljük, azokon is társaink lesznek!

Balláné Csöpi és Ari Géza tagtársaink képei jól illusztrálják az esemény hangulatát, mondhatni, magukért beszélnek.