Piculás Civilház felújítása

Kedves Városvédők, Kisújszállásiak, Támogatóink!

Egyesületünk székhelye, a Piculás Civilház – számtalan rendezvény helyszíne és városunk kiemelten védett épülete – sajnos, napról napra rosszabb állapotban van. Bár egyesületi költségvetésből számtalan belső felújítási munkát elvégeztünk és – lehetőségeinkhez mérten – kívülről is folyamatosan próbáltunk javítani az épület állagán, mostanra elkerülhetetlenné vált egy teljes körű felújítás (falátvágásos szigetelés a vizesedés megszüntetésére, a tetőszerkezet faanyagpótlásos javítása, újralécezése, cserepezése a fő- és melléképületen, a megdőlt torony szerkezetének helyreállítása és a homlokzat teljes rekonstrukciója).

Több helyről is kértünk árajánlatot az alábbi munkálatokra, amelyek sajnos mind azt mutatják, hogy bár kihasználjuk a rendelkezésre álló pályázati lehetőségeket és saját forrásaink nagy részét is ebbe fektetjük, mégsem boldogulunk a felsorolt munkák jelentős részével. Kérjük, amennyiben lehetőségük van erre, akár Személyi jövedelem adójuk 1%-ának felajánlásával, akár egyéb összeggel támogassák Kisújszállás egyik jelentős múltra visszatekintő, védett épületének megóvását, felújítását!

Adószámunk: 18828124-1-16 Kisújszállási Városvédő és -Szépítő Egyesület; számlaszámunk: 11745080-20004927 (OTP), a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni: Piculás.Támogatásukat előre is hálásan köszönjük!