Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Városvédő és –Szépítő Egyesület új kiadványait

A velünk élő hagyomány egyik – életünk szinte észrevétlen részét képező – szeletét kívánjuk megőrizni és továbbadni kiadványunk segítségével. Azt természetesen nem tudtuk, és nem is akartuk felvállalni, hogy kizárólag „ősi” kunsági süteményeket válogatunk a receptkönyvbe. Azt szerettük volna, hogy a városunkban nemzedékről-nemzedékre átadott néhány jellegzetesen kisújszállási sütemény – mint a címben szereplő ablakos kalács vagy vízen kullogó – mellett azok az újabb sütemények is helyet kapjanak, melyek mára váltak jellegzetessé. Süteményes könyvünkbe a Városi Nyugdíjas Klub tagjai válogatták régi, kedves családi receptjeiket, melyhez Balogh Beáta és Losonczi József Márk készített ínycsiklandó fotókat.
A 130 oldalas, keménytáblás, színes kiadványt forgassák szeretettel és süssék meg a kisújszállási süteményeket az ünnepi asztalok, családi vagy közösségi rendezvények gazdagabbá tételéhez, ezzel is továbbörökítve az évszázados hagyományt. Ára: 2000,-Ft.

Ismét megjelent a megszokott kivitelű, színes, Kisújszállás új köztéri alkotásait, régi értékeit és az év „városvédős” eseményeit képekben bemutató Városvédő naptár. Ára: 1000,-Ft.

Új kiadványainkat jó szívvel ajánljuk figyelmükbe, melyek gazdagíthatják a karácsonyi ajándékok sorát és nevezetes ünnepeken megajándékozhatják velük szeretteiket.

A kiadványokat a Városi Könyvtárban, a főtéri Papírboltban és a Zöldy Patikában vásárolhatják meg.